Vergunningen & wedstrijden

Er zijn verschillende vergunningen die je kunt aanvragen bij de Nistelrodese HSV. Zo zijn er nachtvergunningen en/of een 3e hengel toestemming voor zowel de "Meuwel" als het "Arboretum" beschikbaar. Deze zijn heel gemakkelijk aan te vragen via onze webshop. Let op: het is verpicht minimaal 2 jaar aaneensluitend lid te zijn er zijn een beperkt aantal beschikbaar, dit is met gemeente Bernheze en Staatsbosbeheer zo afgesproken, en hier valt niet aan te tornen. indien deze niet meer te beschikbaar zijn via de webshop, kan er geen aangevraagd worden voor het lopende jaar. Dus ben er snel bij.. Afrekenen kan alleen  met ideal, en is net zo makkelijk.

 

Net zoals bij de vergunningen gaat het met onze wedstrijden, indien een wedstrijd wordt uitgeschreven, dan dient de inschrijving via de webshop te gaan, en ook hier geldt wie eerst komt...  Voor sommige wedstrijden zijn geen inschrijfgelden verbonden, andere weer wel, dus let op.. Ook hier bestaat indien het een wedstrijd betreft waarvoor inschrijfgeld gevraagd wordt enkel de mogelijkheid om af te rekenen met ideal. 

 

Direct lid worden van onze vereniging

Direct lid worden van onze vereniging gaat heel gemakkelijk. Klik op ons logo, en u wordt direct doorverbonden naar de pagina van sportvisserij Nederland. Geef daar uw gegevens in, en u bent direct lid. Met de bevestiging in uw mail account kunt u direct vissen. Mocht u door een van onze controleurs gecontroleerd worden, laat dan uw mail zien. Uw vispas zal u worden toegezonden op uw opgegeven adres. Wij wensen u heel veel visplezier.